Πως το Cloud μπορεί να βοηθήσει το δικηγορικό γραφείο

Τα τελευταία χρόνια στην αγορά των εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες IT γίνεται μεγάλος λόγος για το cloud και πως αυτό θα φέρει την επανάσταση γύρω από τον τρόπο με τον οποίο στήνονται οι υποδομές και προσφέρονται οι κλασσικές υπηρεσίες ΙΤ. Τι σημαίνει όμως αυτό για τον τελικό χρήστη, δηλαδή το δικηγορικό γραφείο; Και πως τελικά μπορεί το μοντέρνο δικηγορικό γραφείο να εκμεταλλευτεί αυτή την “επανάσταση”.

Κτίζοντας την νέα έκδοση του λογισμικού οργάνωσης δικηγορικού γραφείου Ζυγός δεν μπορούσαμε να μην λάβουμε υπόψη όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν το cloud να υπερέχει σαν τρόπος προσφοράς υπηρεσιών. Παρακάτω αναλύουμε τους τρεις λόγους που πιστεύουμε ότι το cloud είναι ιδανικό για την οργάνωση ενός δικηγορικού γραφείου και ποία είναι τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Mobility

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα λύσεων που προσφέρονται μέσω του cloud είναι η δυνατότητα εργασίας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω οποιασδήποτε συσκευής και αν έχω διαθέσιμη την στιγμή εκείνη. Φανταστείτε να βρίσκεστε στο εξωτερικό και να μπορείτε να ελέγξετε αν οι δουλειές που έχετε αναθέσει έχουν ολοκληρωθεί. Φανταστείτε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαβάσετε μια σημείωση σε ένα έγγραφο ενός συγκεκριμένου φακέλου από το tablet σας ακριβώς την ώρα που το χρειάζεστε. Φανταστείτε να μπορείτε να ελέγξετε τις οικονομικές καταστάσεις του γραφείου σας οποιαδήποτε στιγμή του μήνα σε οποιοδήποτε conference room και να βρίσκεστε. Όλα αυτά αποτελούν καθημερινότητα μέσα από την χρήση του cloud του προγράμματος οργάνωσης δικηγορικών γραφείων Ζυγός.

Disaster Recovery

Μια συνεχής και καθημερινή έγνοια των δικηγορικών γραφείων είναι (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι) το backup των δεδομένων τους το οποίο βοηθά κυρίως στην αντιμετώπιση κρίσεων όπως τυχόν φυσική κλοπή ή καταστροφή του server. Με καθημερινό κόστος τα γραφεία πρέπει να κρατάνε αντίγραφα των πηροφοριών τους για αντιμετώπιση κάθε ενδεχομένου. Δουλεύοντας στο cloud του προγράμματος Ζυγός η ανάγκη αυτή εξανεμίζεται λόγω του ότι τα δεδομένα βρίσκονται επί καθημερινής βάσεων αποθηκευμένα σε πολλαπλές διαφορετικές φυσικές τοποθεσίες και για αυτό το λόγο υπάρχει άμεση πρόσβαση σε αυτά και είναι άμεσα διαθέσιμα στον πελάτη. Και όλα αυτά προσφέρονται από το πρόγραμμα οργάνωσης δικηγορικού γραφείου Ζυγός, χωρίς επιπλέον κρυμμένες χρεώσεις!

Μειωμένα έξοδα Server

Με την χρήση του cloud του προγράμματος για οργάνωση δικηγορικών γραφείων Ζυγός, δεν χρειάζεστε την χρήση server εντός του γραφείου. Όσο απόκοσμο και αν ακούγετε η πραγματικότητα είναι πως όλη η διαχείριση των εγγράφων καθώς και των δεδομένων σας μπορεί να γίνει μέσα από το πρόγραμμα Ζυγός. Επίσης με την χρήση των δικαιωμάτων του προγράμματος Ζυγός μπορείτε να αναπαραστήσετε τις δυνατότητες που δίνει ο server σας από πλευράς προσβάσεων έτσι ώστε να επιτρέψετε την είσοδο ή μη διαφόρων χρηστών σε συγκεκριμένους φακέλους. Σκεφτείτε το πλεονέκτημα της αποφυγής του κόστους εγκατάστασης και διατήρησης (κόστος χώρου, κόστος ηλεκτρικού ρεύματος, κόστος συντήρησης) ενός server εντός του γραφείου και την μετατροπή των πόρων αυτών σε κάτι πιο παραγωγικό που θα μπορέσει να εξασφαλίσει στην επιχείρηση σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων δικηγορικών γραφείων.

Μάθετε σήμερα περισσότερα για το πως ο Ζυγός μπορεί να βοηθήσει το γραφείο σας κάνοντας κλίκ εδώ ή εγγραφείτε δωρεάν στην λίστα ενημέρωσης παρακάτω έτσι ώστε να λαμβάνετε δωρεάν ανακοινώσεις και οδηγούς για θέματα νομικής οργάνωσης και διαχείρισης του δικηγορικού γραφείου.

Πως το Cloud μπορεί να βοηθήσει το δικηγορικό γραφείο
Tagged on: