4 λόγοι για τους οποίους χρειάζεται το δικηγορικό σας γραφείο ένα λογισμικό αρχειοθέτησης και καταγραφής υποθέσεων

 

Still not using a PC for your practice?

Η δύναμη της συνήθειας είναι μεγάλη. Η δύναμη της τεχνολογίας ωστόσο είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη. Μπορεί οι φάκελοι να είναι μια συνήθης εικόνα στα δικηγορικά γραφεία, αυτό δεν σημαίνει πως είναι και η πιο αποτελεσματική ή πρακτική.

1. Γρηγορότερη και ευκολότερη αναζήτηση

Είναι γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό να αναζητήσετε οποιαδήποτε υπόθεση ηλεκτρονικά. Η αναζήτηση υποθέσεων ή πληροφοριών συνηθίζεται στα δικηγορικά γραφεία σε πολύ τακτική βάση. Όσο παλιά και αν είναι τα στοιχεία που αναζητάτε υπάρχει γρήγορος τρόπος να τα βρείτε. Υιοθετήσετε την σύγχρονη κουλτούρα χρήσης ενός λογισμικού αρχειοθέτησης και καταγραφής υποθέσεων και θα εντυπωσιαστείτε από την ευκολία που θα σας προσφέρει. Ο ηλεκτρονικός φάκελος αρχειοθέτησης και η αναζήτηση πληροφοριών θα γίνεται πιο γρήγορα και με περισσότερη ευκολία.

2. Περισσότερος και ποιοτικότερος έλεγχος

Η καταγραφή υποθέσεων από το λογισμικό Zygos, προσφέρει πληροφορίες για την πορεία και ολοκλήρωση της εργασίας του εκάστοτε υπαλλήλου στο δικηγορικό γραφείο. Όταν μια δουλειά ανατίθεται μέσω ενός λογισμικού συστήματος, αντί ενός post-it, τότε υπάρχει η δυνατότητα πλήρους καταγραφής όλων των ενεργειών που πρέπει να πραγματοποιηθούν, παρακολουθώντας έτσι την παραγωγικότητα του κάθε υπαλλήλου αλλά και βοηθώντας τον, σαν δικηγορικό γραφείο, στην ολοκλήρωση της ανάθεσης που του έχει γίνει.

3. Εύκολη εξαγωγή πληροφοριών

Με ένα κλικ μπορείτε να έχετε στα χέρια σας όλη την αρχειοθέτηση και καταγραφή υποθέσεων μέσω του λογισμικού Zygos. Κάθε λεπτομέρεια βρίσκεται στο χέρι σας, ένα κλικ μακρυά. Μπορείτε να ελέγξετε την ανάλυση που έχει παραxθεί από το δικηγορικό σας γραφείο και να είστε βέβαιος πως όλες οι υπηρεσίες που προσφέρατε στον πελάτη σας έχουν κοστολογηθεί και αρχειοθετηθεί. Με τον ηλεκτρονικό τρόπο, η συμπλήρωση ενός καταλόγου εξόδων, μετατρέπεται σε δουλειά μερικών λεπτών.

4. Σύνδεση ψηφιακού και πραγματικού κόσμου

Ο υπολογιστής δεν αντικαθιστά τον φάκελο τον συμπληρώνει, τον ενισχύει και τον κάνει πιο λειτουργικό. Με την σύνδεση του πραγματικού φακέλου με τον ψηφιακό φάκελο λογισμικού αρχειοθέτησης και καταγραφής υποθέσεων Ζυγός και την παρακολούθηση της πραγματικής του θέσης μέσα στο δικηγορικό γραφείο, μπορεί εύκολα να ανευρεθεί ένας φάκελος ή μια υπόθεση που υπό άλλες συνθήκες θα απαιτούσε ώρες αναζήτησης.

Μάθετε σήμερα περισσότερα για το πως ο Ζυγός μπορεί να βοηθήσει το γραφείο σας κάνοντας κλικ εδώ ή εγγραφείτε δωρεάν στην λίστα ενημέρωσης παρακάτω έτσι ώστε να λαμβάνετε δωρεάν ανακοινώσεις και οδηγούς για θέματα νομικής οργάνωσης και διαχείρισης του δικηγορικού γραφείου.

4 λόγοι για τους οποίους χρειάζεται το δικηγορικό σας γραφείο ένα λογισμικό αρχειοθέτησης και καταγραφής υποθέσεων
Tagged on: