3 λόγοι που το τιμολόγιο του λογισμικού Ζυγός είναι καλύτερο από αυτό της Word (ή ακόμα χειρότερα το τιμολόγιο από μπλόκ)

09MayFACEBOOK

Η πιο δύσκολη και περίπλοκη, αλλά συνάμα και η πιο αναγκαία εργασία μέσα σε ένα δικηγορικό γραφείο είναι αναμφίβολα αυτή της τιμολόγησης ενός πελάτη.Πόσες φορές δεν αναζητήσαμε όλες τις εργασίες που έχουμε κάνει για αυτόν τον πελάτη σπαταλόντας ώρες, πόσες φορές δεν αναζητήσαμε τους χρεώστες μας και πότε αυτοί μας πλήρωσαν ή όχι ή ακόμα και πόσες φορές αναζητήσαμε το τιμολόγιο έτσι απλά για να το ξανατυπώσουμε. Όλες οι πιο πάνω εργασίες μπορούν να αποτελέσουν παρελθόν μέσα από τη χρήση του λογισμικού οργάνωσης για δικηγορικά γραφεία Ζυγός.

1. Παραγωγικότητα

Η τιμολόγηση μέσω του λογισμικού για δικηγορικά γραφεία Ζυγός, είναι μια απλή και γρήγορη υπόθεση. Ένα μέγιστο πλεονέκτημα που έχει ο Ζυγός στην έκδοση τιμολογίων είναι η ευκολία να παρακολουθεί ο ενδιαφερόμενος όλη την διαδικασία τιμολόγησης για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά από την αρχή της. Μπορεί να την αποθηκεύσει σε φάκελο και να την μεταφέρει στο νέο τιμολόγιο δημιουργώντας έτσι ακριβή τιμολόγια σε μικρό χρονικό διάστημα.

2. Αυτόματη σύνδεση με πελάτες και/ή φακέλους

Η έκδοση τιμολογίων από το λογισμικό Ζυγός, μπορεί να συνδέσει απευθείας ένα τιμολόγιο με τον φάκελο του πελάτη. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε αντιστοιχία των υπηρεσιών και των χρεώσεων που έχουμε τιμολογήσει μέχρι στιγμής, (οι υπηρεσίες που δεν έχουν τιμολογηθεί αποτελούν σοβαρό βραχνά για πολλά δικηγορικά γραφεία) αλλά και και ποιες εισπράξεις έχουν πραγματοποιηθεί.

3. Αναφορές και Στατιστικά

Εκδίδοντας τιμολόγια μέσω ενός ενοποιημένου λογισμικού συστήματος, καταγράφονται πολύτιμα στατιστικά στοιχεία τα οποία μπορούν να χωριστούν σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Από την μία είναι τα στοιχεία πραγματικών αποτελεσμάτων του δικηγορικού γραφείου τα οποία μας δείχνουν την εισπραξιμότητα αλλά και την κερδοφορία του, αλλά και τα στοιχεία εσωτερικού ελέγχου του δικηγορικού γραφείου όπως για παράδειγμα ποίος εκδίδει τα πιο πολλά τιμολόγια, ποίος τα εισπράττει και τιμολογεί πιο γρήγορα κατά μέσο όρο. Πληροφορίες του πρώτου τύπου μπορούν να βοηθήσουν στον καλύτερο σχεδιασμό του δικηγορικού γραφείου (planning) και πληροφορίες του δεύτερου τύπου μπορούν να βοηθήσουν την διεύθυνση να επιβραβεύσει αυτούς που το αξίζουν (bonuses).

Μάθετε σήμερα περισσότερα για το πως ο Ζυγός μπορεί να βοηθήσει το γραφείο σας κάνοντας κλικ εδώ ή εγγραφείτε δωρεάν στην λίστα ενημέρωσης παρακάτω έτσι ώστε να λαμβάνετε δωρεάν ανακοινώσεις και οδηγούς για θέματα νομικής οργάνωσης και διαχείρισης του δικηγορικού γραφείου.

3 λόγοι που το τιμολόγιο του λογισμικού Ζυγός είναι καλύτερο από αυτό της Word (ή ακόμα χειρότερα το τιμολόγιο από μπλόκ)
Tagged on: