Από το χαρτί στο σύννεφο του Ζυγού !

16MayFACEBOOK

Με την υιοθέτηση ενός ηλεκτρονικοποιημένο τρόπου εργασίας, εκτός από καλύτερη παρακολούθηση των εργασιών, πιο σχολαστική καταγραφή και αποδοτικό τρόπο εργασίας, μπορούμε να γλυτώσουμε πολλά χρήματα από τα αναλώσιμα τα οποία σπαταλά το γραφείο και φυσικά να βοηθήσουμε το περιβάλλον με την περιορισμένη χρήση χαρτιού!

Αντικείμενα που θα γλυτώσετε μεταφέροντας πολλές από τις εργασίες σας στο λογισμικό Ζυγός !

Μπλοκάκι Επαφών
Πολλά από τα δικηγορικά γραφεία σήμερα χρησιμοποιούν ακόμα μπλοκ επαφών μέσα από το οποίο αναζητούν τηλέφωνα, διευθύνσεις κτλ. Με την χρήση του Ζυγού, οι χρήστες του λογισμικού μπορούν να αποθηκεύουν όσες πληροφορίες θεωρούν απαραίτητες για την εξυπηρέτηση του πελάτη τους και να απαλλαγούν από το αχρείαστο πλέον block επαφών.

Υπενθυμίσεις (Post-it)
Πολλοί δικηγόροι σήμερα “διακοσμούν” τον υπολογιστή τους με Post-It έτσι ώστε να θυμούνται τις υποχρεώσεις τους. Με το πολυδιάσταστο to-do list του Ζυγού μπορείτε να σημειώσετε οποιαδήποτε εργασία θέλετε (ακόμα και αν δεν σχετίζεται με κάποιο Φάκελο), να παρακολουθήσετε την εξέλιξή της και φυσικά να χρησιμοποιήσετε υπενθύμιση προκειμένου να την υλοποιήσετε όταν πρέπει. Μην ξανα αγοράσετε post-it, βοηθήστε το περιβάλλον και βελτιώστε την εικόνα του δικηγορικού σας γραφείου.

Ημερολόγιο
Η καθημερινή ενημέρωση του ημερολογίου είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του δικηγορικού γραφείου. Είναι συνήθως εργασία την οποία επωμίζεται το γραμματειακό προσωπικό ενός δικηγορικού γραφείου που κάθε μέρα πρέπει να ενημερώνει πολλά χειρόγραφα ημερολόγα, ένα για κάθε δικηγόρο. Επίσης το σοβαρό και καθόλου πρακτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν κάθε τέλος του χρόνου οι δικηγόροι είναι πως πρέπει να ενημερώνουν δυο ημερολόγιο. Ενώ για την χρονιά που φτάνει στο τέλος της και ένα για αυτή που ξεκινά. Με τον Ζυγό αυτή η πρακτική θα τερματιστεί καθώς υπάρχει η δυνατότητα χρήσης του mobile application του!

Έγγραφα
Στον Ζυγό μπορούν να αποθηκευτούν όλα τα είδη εγγράφων, συνεπώς δεν υπάρχει η ανάγκη εκτύπωσης χαρτιών από email ή επιστολών που γράφονται για πελάτες. Μπορούν όλα να αποθηκεύονται αυτόματα στον Ζυγό δημιουργώντας έτσι τον ηλεκτρονικό φάκελο ο οποίος είναι εύκολο να αναζητηθεί, να επεξεργαστεί και παρακολουθηθεί.

Μάθετε σήμερα περισσότερα για το πως ο Ζυγός μπορεί να βοηθήσει το γραφείο σας κάνοντας κλικ εδώ ή εγγραφείτε δωρεάν στην λίστα ενημέρωσης παρακάτω έτσι ώστε να λαμβάνετε δωρεάν ανακοινώσεις και οδηγούς για θέματα νομικής οργάνωσης και διαχείρισης του δικηγορικού γραφείου.

Από το χαρτί στο σύννεφο του Ζυγού !
Tagged on: